Conectati la viitor – Despre performanțele din fizica românească

Descriere eveniment:


Luni, 13 noiembrie, de la ora 15:00, vă invităm la o conferință captivantă – „Performanțe în fizica românească de ieri și de azi. De la olimpiadele școlare la cercetare științifică”.

Invitatul nostru va fi Conf. univ. dr. Sebastian Popescu de la Facultatea de Fizică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Moderatorul evenimentului, Conf. Univ. Dr. Mădălin Bunoiu, Prorector UVT, va asigura o discuție interactivă și provocatoare.

Acest eveniment face parte din seria „Conectați la viitor”, ce are ca scop popularizarea științei (cu precădere științele exacte), prin intermediul realizării unui dialog interactiv între un moderator, public și unul sau mai mulți specialiști din cadrul facultăților și din comunitatea științifică națională și internațională. Temele alese pleacă de la probleme de interes pentru comunitate discutate în media.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023. Partenerul acestei serii de evenimente este NOKIA.